در این نشست سردار حسن مهری، فرمانده پلیس فرودگاه های کشور، به اتحاد و همبستگی مجموعه فرودگاه اشاره کرد و گفت: تمام اعضای فرودگاهی یک تیم هستند و امیدوارم با همکاری یکدیگر وظایفمان را به خوبی انجام دهیم و خدمتگزار صادق و امین برای نظام جمهوری اسلامی ایران و مردم منطقه باشیم.
سردار مهری همچنین ضمن قدردانی از خدمات سرهنگ جباری، فرمانده سابق پلیس فرودگاه همدان، سرگرد پایین محله را به عنوان فرمانده جدید پلیس فرودگاه همدان معرفی کرد و تعامل و همکاری هرچه بیشتر پلیس فرودگاه را با مدیریت و نهادها و ارگان های مستقر در فرودگاه خواستار شد.
همچنین قنبرخلیل پور، مدیر فرودگاه همدان در این مراسم با تاکید بر نقش برجسته پلیس در تامین امنیت فرودگاه های کشور گفت: بخش بسیار مهمی از امنیت و آرامش امروز جامعه و به تبع آن فرودگاه های کشور مرهون تلاش شبانه روزی و خستگی ناپذیر فرماندهان و کارکنان نیروی انتظامی است.
خلیل پور افزود: تلاش های سرهنگ جباری در طول مدت تصدی این مسوولیت موجب برقراری نظم و آرامش در فرودگاه همدان شده است.
منبع :با اندکی تلخیصو اضافات برگرفته از شرکت فرودگاه ها
دیدگاه خود را بنویسید