فرودگاه قم، منوریل، مترو، قطار سریعالسیر تهران- قم- اصفهان ازجمله پروژهها و رؤیاهایی است که سالها مردمان استان در انتظار تحقق آن هستند و بنا بر گفته مسئولان این استان تحقق اینرویاها فقط با ورود مراکز ملی قابلحل شدن بوده و از عهده مجموعه مدیریت شهری قم خارج است.
یکی از الزامات جذب گردشگر راههای ارتباطی و نوع وسیله سفر است اما واقعیت این است که این استان از داشتن یک فرودگاه محروم است.
در حسرت فرودگاه
هرچند ساخت فرودگاه بینالمللی قم در سال ۱۳۹۰ با سرمایهگذاری بخش خصوصی آغاز شد اما این فرودگاه که در جاده قم – سلفچگان واقعشده بعد از ۸ سال تاکنون به سرانجامی نرسیده است .
بهرهگیری از وسایل حملونقل خاص گردشگران نیز یکی از کمبودهای شهر قم است زیرا اتوبوسهای گردشگران فرسوده و قادر به تردد در مرکز شهر برای جابهجایی گردشگران نیستند.
تأمین اعتبار کلید کارگشایی
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری قم مشکل منوریل این شهر را تأمین اعتبار میداند و میگوید: در خصوص منوریل چند جلسه با مسئولان شهرداری برگزار و مکاتباتی با ریاست جمهوری در جهت تعیین تکلیف انجام شد.
محسن بهشتی بابیان اینکه بیشترین مشکل منوریل قم تأمین اعتبار است اظهار میکند: راهکارهای استان بهصورت مکتوب برای تأمین اعتبار از اراضی ملی در استان بهصورت تهاتری با پیمانکار ارائهشده است.
وی با اشاره به این موضوع که پیمانکار نیز پیشنهاد را پذیرفته است و لذا در همین راستا پیشنهاد لازم را به تهران دادیم بیان میکند: منتظریم تا این موضوع تعیین تکلیف شود و درنهایت دیگر مسائل نیز قابلحل باشد.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری قم در مورد پیشرفت مترو نیز بابیان اینکه از یک ماه گذشته ریلگذاری متروی قم در زیرزمین شروعشده است میافزاید: در مورد فرودگاه جلساتی در سیستم قضائی و استانداری و سازمان هواپیمایی برگزار و اقداماتی انجام شد که درنهایت بر اخذ مجوز و موافقت اصولی تأکید شده است، لذا مدارک و مستندات خود را ارسال کردهایم و منتظر هستیم با رفع نواقص با موافقت اصولی فرودگاه قم موافقت شود.
دیدگاه خود را بنویسید