پایگاه خبری-تحلیلی ایرلاین پرس | ملاحظات غذایی در هواپیما در دوران کرونا

تاریخ خبر: // کد خبر: 352875 // // //


ملاحظات غذایی در هواپیما در دوران کرونا

شما باید قبل از خرید بلیط هواپیما از شرایط شرکت های هواپیمایی در مورد ملاحظات غذایی اطلاع داشته باشید تا در حین سفر دچار مشکل نشوید. در این مطلب برخی از ملاحظات غذایی و بررسینوع غذاهای سرو شده در هواپیما می پردازیم.


ملاحظات غذایی در هواپیما در دوران کرونا

وقتی تصمیم به سفر می گیرید و زمان کمی برای رسیدن به مقصد دارید، آسان ترین و سریع ترین راه را انتخاب کرده و اقدام به رزرو بلیط هواپیما خواهید کرد. با وجود سریع تر بودن سفر با هواپیما ممکن است سفر شما چند ساعت طول بکشد و مجبور به خوردن یک یا چند وعده غذایی یا میان وعده در داخل هواپیما و حین سفر باشید. ایرلاین ها و نوع هواپیماهای مختلف معمولا غذاهای متنوعی را برای سرو در هواپیما در نظر می گیرند. افرادی هستند که ملاحظات غذایی خاصی دارند یا به بعضی از غذاها حساسیت دارند. شما باید قبل از خرید بلیط هواپیما از شرایط شرکت های هواپیمایی در مورد ملاحظات غذایی اطلاع داشته باشید تا در حین سفر دچار مشکل نشوید. در این مطلب برخی از ملاحظات غذایی و بررسینوع غذاهای سرو شده در هواپیما می پردازیم.

کیفیت غذا در هواپیما

ملاحظات غذایی در هواپیما در دوران کرونا

طبیعتا هر چقدر هزینه ای که برای بلیط هواپیمای خود پرداخت می کنید بیشتر باشد کیفیت غذایی که برای شما در داخل هواپیما سرو می کنند بیشتر می شود. کیفیت غذا در اکونومی با فرست کلاس بسیار متفاوت است. در اکونومی یک بسته غذایی ساده را که از قبل آماده کرده اند به شما می دهند ولی در فرست کلاس از روی منو و از بین چند غذای با کیفیت غذای مورد علاقه خود را انتخاب می کنید.هر یک از شرکت های هواپیمایی برنامه غذایی خاص به خود را دارند چون هر کدام از آن ها از محلی خاص غذای خود را تهیه می کنند.

پخت و انتخاب غذا در هواپیما

غذاهای گوشتی در بسیاری از پروازها به صورت نیمه پخته وارد هواپیما می شود تا در هواپیما به صورت کامل پخته شود تا از بدمزه شدن و سفت شدن آن در حین سرو غذا جلوگیری شود. در کنار غذای اصلی گوشتی معمولا مقداری سبزیجات به همراه نوشیدنی یا آب برای مسافران در نظر گرفته می شود. فلفل و نمک و یا ادویه های مخصوص آن منطقه در کنار غذا در بسته بندی های کوچک در اختیار مسافران قرار می گیرد.

ملاحظات غذایی در هواپیما در دوران کرونا

در حین انتخاب شرکت هواپیمایی و خرید بلیط خود باید در مورد این مساله دقت کافی را داشته باشید. برخی از ایرلاین ها در زمان اتنخاب بلیط امکان انتخاب نوع غذا را به شما می دهند. امکان دارد ایرلاینی که انتخاب کرده اید هندی یا ژاپنی باشد. ولی با این وجود سعی ایرلاین ها به این است که غذاهایی که سرو می کنند با طبع اکثریت جامعه سازگاری داشته باشند. با این حال سعی کنید در هنگام خرید بلیط سلیقه غذایی خود را مدنظر داشته باشید.

نکته مهم دیگری که باید در نظر داشته باشید این است که برخی از غذاها در برخی از ادیان مصرف نمی شوند. قبل از نهایی کردن خرید پلیط هواپیمای خود حتما در این مورد دقت کرده و درخواست غذای حال را به آن ها گوشزد کنید.

چند نکته جالب در مورد غذای هواپیما

– مهمانداران اجازه ندارند دسر و غذای اضافی مسافران را استفاده کنند.

– به دلیل کم شدن حس چشایی در ارتفاع زیاد در حین پرواز هواپیما، غذاهای هواپیماها نمک و شکر بیشتری دارند.

– برای جلوگیری از مسمومیت های احتمالی غذای خلبان هواپیما با بقیه مسافران متفاوت است.

– در هند مهمانداران غذاهای اضافی مانده از پروازهای خود را به صورت غیر قانونی در بازار به فروش میرسانند و مردم می توانند با قیمتی منصفانه این غذاها را بخرند.

– قبل از ورود به هواپیما گوشت قرمز سی درصد و گوشت مرغ شصت درصد پخته می شود و بقیه پروسه پخت در فرهاییکه در هواپیما وجود دارد انجام می شود.

– در هواپیما از ظروف بازیافتی استفاده نمی شود و ظرف های استفاده شده نیز بازیافت نمی شوند و سالانه طبق آمار اتحادیه حمل و نقل هوایی بین المللی نزدیک به 6 میلیون تن زباله از این طریق تولید می شود.

– حقیقتی وجود دارد که بهتر است بدانید و آن این است که غذاهایی که در هواپیما سرو می شوند تازه نیستند و چند روز قبل تهیه شده اند.

– ارتفاع زیاد و نویز سفید و خشکی هوا حس بویایی و چشایی مسافران را مختل می کند و مزه غذاها را بسیار کمتر حس می کنند.

– در مورد مزه غذاها یک استثنا وجود دارد و آن گوجه فرنگی است که مزه آن یشتر از مواقع دیگر حس می شود.

– برای اطمینان از مناسب بودن یک نوع غذا برای سرو در داخل هواپیما معمولا این غذا قبل از سرو عمومی یک بار در محیط هواپیما سرو می شود.

سفر در هنگام کرونا و نکات مربوط به تغذیه

از آنجایی که راه انتقال این ویروس از طریق ترشحات تنفسی، تماس مستقیم، لمس سطح آلوده به ویروس و تماس با اعضای مخاطی بدن مانند چشم، بینی و دهان است با رعایت کردن این موارد تا حد زیادی می توانیم نه تنها جلوی ورود ویروس‌کرونا بلکه اکثر ویروس‌های محیطی را به بدنمان بگیریم.

انتخاب غذایی مطمئن برای جلوگیری از انتقال کرونا

پیشنهاد می‌شود از رستوران و غداخوری‌های دور افتاد از شهر برای صرف وعده‌ غذایی پرهیز کنید و به جای آن از رستوران و غذاهای هتل خود استفاده کنید. یا اگر برایتان مقدر است در سفرهای داخلی از خانه غذایی همراه خود داشته باشید. همچنین برای اطمینان بیشتر بهتر است از غذاهای بسته بندی که در ساخت آنها کمترین دخالت دست وجود دارد استفاده کنید.

بهتر است در طول سفر کمی رژیم غذایی خود را تغییر بدهید و اگر رژیم خام خواری دارید به سمت غذاهای گریل و خوب پخته شده روی بیاورید زیرا سبزیجاتی مانند کاهو و پیاز و هویج و .. که از زمین برداشت می‌شوند اگر به خوبی شسته نشوند حامل انتقال میکروب هستند. همچنین بهتر است در طول سفر میوه‌ها را با پوست مصرف نکنید.

اگر به جایی سفر می‌کنید که دارای رژیم غذایی خاصی هستند و یا از غذاهای دریایی و دامی متفاوتی استفاده می‌کنند پیشنها می‌کنیم از غذاهایی استفاده کنید که قبلا مصرف کرده اید و مطمئن هستید بدنتان به آن ها واکنش خاصی نشان نمی‌دهد.

منبع :با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از سایت عصر ایران


دیدگاه خود را بنویسید




آخرین اخبار

پربازدید


آتا


آسمان


اترک


ايرتور

پويا


تابان


زاگرس


سپهران


ساها


قشم


کاسپين


کيش


ماهان


معراج


نفت


هما

رصد آب و هوا و وضعیت پروازها

رصد اطلاعات پرواز توسط مسافرین

ایران ایر تور

آرشیو

آتا

آرشیو

آسمان

آرشیو

اترک

آرشیو

نفت

آرشیو

تابان

آرشیو

زاگرس

آرشیو

ساها، سپهران

آرشیو

قشم

آرشیو

کاسپین

آرشیو

کیش ایر

آرشیو

ماهان

آرشیو

معراج

آرشیو

هما

آرشیو

سایر ایرلاین ها

آرشیو

ایرلاین های خارجی

آرشیو