نیازمندی های عملکردی، محدودیت های مصرف سوخت و قوانین سختگیرانه آلایندگی وضع شده برای هواپیماهای مسافری نسل آینده، طراحان موتورهای این هواپیماها را با چالش های جدی مواجه کرده است. یکی از چالش های اصلی در این زمینه، مدیریت بارهای حرارتی تولید شده توسط موتورهای نسل جدید است. این بارها حدودا دو برابر بارهای حرارتی تولید شده در موتورهای نسل حاضر است. از دیگر سو، فضای موجود برای جانمایی المان های سیستم مدیریت حرارتی با افزایش ضریب کنارگذر در موتورهای جدید کاهش یافته است. در نتیجه، تغییرات ساختاری و اساسی در طراحی، پیاده سازی، کنترل، و بهینه سازی سیستم های مدیریت حرارتی در موتورهای توربین گاز هوایی هواپیماهای مسافری جهت حل این مشکل مورد نیاز است. این سخنرانی به ارایه آخرین ایده ها و دستاوردهای تحقیقاتی و صنعتی تولیدکنندگان بزرگ موتورهای هواپیما(Rolls-Royce, GE, P & W) در زمینه طراحی و ساخت سیستم مدیریت بارهای حرارتی می پردازد و چالش های موجود و افق آینده این صنعت را مورد بررسی قرار می دهد.
این برنامه روز شنبه ٢٢ آذر ساعت ١٣ در محل vc.sharif.edu/ch/aero-stu با ارائه سهیل جعفری ـ محقق ارشد مرکز مهندسی پیشرانش دانشگاه کرنفیلد انگلستان برگزار می شود.
محتوای این سخنرانی تکیه بر کاربردهای عملی و صنعتی دارد تا حاضران را با چالش های واقعی طراحی و ساخت این سیستم ها و نحوه حل این چالشها آشنا کند.
منبع : با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از ایسنا
دیدگاه خود را بنویسید