باتوجه به تحریم هایی که کشور ما در همه زمینه ها بالاخص صنعت هوایی با آن روبرو است، جوان مخترع بسیج علمی استان تهران یک منبع انرژی استارت قابل حمل و کاربردی جهت هواپیماهای ترابری سبک و بالگردها طراحی و تولید کرد.
مهندس میثم حاجی مخترع جوان اظهار داشت: با وجود این دستگاه دیگر نیاز به روشن نگهداشتن یک موتور توسط خلبان در فرود اضطراری و مکان هایی غیراز پایگاه هوایی نیست و لذا عمر عملکردی موتورها افزایش و همچنین سوخت کمتری مصرف خواهد شد.
وی گفت: بدون استفاده از باتری داخلی هواپیما یا بالگرد، خلبان می تواند با هر بار شارژ دستگاه بیش از 9 مرتبه استارت بزند. برخی از ویژگی های دستگاه عبارتند از: دمای کاری وسیع، عملکرد مفید بیش از 2000 استارت، ضریب اطمینان و ایمنی بالا، قابلیت ارتقاء جریان دهی خروجی و…
این مخترع بسیجی تشریح کرد: از این محصول دو مرتبه در یکی از شرکت های هواپیمایی با موفقیت تست گرفته شده است. تامین انرژی الکتریکی مورد نیاز ایستگاه های زمینی پهپاد در مناطق عملیاتی و با کمی تغییرات به عنوان شارژر پرتابل بیسیم های دستی، منبع تامین انرژی الکتریکی هلی پمپ بالگرد و دستگاه های نقشه برداری پدافندی و انواع تجهیزات صنایع دفاعی مورد استفاده است. این محصول باتوجه به تنوع طراحی به راحتی می تواند جایگزین مناسبی برای ژنراتورها شود.
نخبه بسیجی و منتخب جشنواره علم و فناوری استان تهران از مزایای این محصول به ابعادی کوچک و سبک، کاربری آسان، راندمان بالا، امکان ارتقاء ظرفیت، قیمت مناسب، تولید بر مبنای استانداردهای نظامی ، امکان شارژ باتری نصب شده بر روی پهپاد، امکان شارژ با استفاده از پنل خورشیدی و خودرو و برق شهر، امکان شارژ انواع بیسیم ها و طول عمر بالا اشاره کرد.
منبع : با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری علم و فناوری
دیدگاه خود را بنویسید